Bli din egen löneadministratör

Lönehantering kan vara en riktig tidstjuv. Med Swelön kan du själv ta hand om dina anställdas löner. Det betyder att du sparar både tid och pengar, samtidigt som vi ser till att du alltid lever upp till myndigheternas krav. 

Driver du ett småföretag utan resurser att anställa någon som hanterar lön? Är du tvungen att själv kliva in i rollen som löneadministratör?

För dig som driver företag kan det vara tråkigt med manuell redovisning och långa timmar vid tangentbordet. Med Swelöns lönesystem på nätet blir det betydligt roligare, eftersom du kan betala dina anställda enkelt, snabbt, smidigt och säkert.

Gör det själv med lönesystemet online 

Lön är en nödvändig uppgift för alla företag, och det är faktiskt lättare att göra online-lön än du tror. Vi har nämligen skräddarsytt vårt lönesystem så att det passar både dig som betalar ut timlön och dig som använder månadslön. 

Vår steg-för-steg-guide hjälper dig att lägga in informationen. På så vis är du säker på att varje medarbetare får ut rätt lön. Sen hanterar systemet resten.

Eller låt en lönekonsult göra jobbet åt dig

Du kan också låta någon annan göra jobbet. Swelön samarbetar med lönekonsulter och outsourcingföretag som arbetar direkt i vårt system. Det är maximalt smidigt för dig.

Du kan enkelt och helt säkert att anlita dem för din trygga lönehantering.

Så låt en lönekonsult hjälpa dig – med allt eller med delar – direkt i Swelöns lönesystem. 

Här er en lista med svenska leverantörer, vis du vill Hitta en lönekonsult.

Online-lön sänker kostnaderna

Med Swelön är det både smidigt och roligt att göra lönerna, eftersom alla uträkningar och rapporter görs automatiskt. Samtidigt garanterar vi dig en säker lagring och kryptering av data, så att din konfidentiella information alltid är trygg och GDPR-säkrad.

Det kan alltså vara enkelt, effektivt och billigt att göra lön. Med Swelön betalar du faktiskt bara femton kronor per lönespecifikation. Inga andra avgifter eller kostnader.

Det är superlätt att skapa ett gratis konto – och det är helt utan förbindelser. Här testar du systemet i 90 dagar och upptäcker själv hur snabbt och enkelt du gör lönen på egen hand.