Så väljer du det bästa lönesystemet

Det vimlar av möjligheter att göra lön online. Så hur ska du avgöra vilket lönesystem som passar bäst för ditt företags lönehantering? Här kommer några tips som hjälper dig välja rätt lönesystem utifrån dina behov. 

Vi har funnits på marknaden sedan 2001 och sett allt fler lönesystem dyka upp. Idag är det rena rama djungeln, och det kan kännas svårt att välja rätt lösning till din verksamhet. 

Vi har utvecklat Swelön för att täcka alla dina behov – stora som små. Vårt enkla lönesystem gör att du lätt betalar ut lön till alla typer av anställningsformer, och samtidigt uppfylla både lagar och myndighetskrav. Swelön är självklart GDPR-säkrat.

Lönehantering för 1 till 50 anställda

Swelön passar lika bra för dig med en anställd som för dig med ett par hundra fast anställda. Swelön passar även dig med en säsongsberoende verksamhet, där korttids- och timanställningar hör till vardagen. Du har full flexibilitet att växa och förändras. Allt utgår från din verksamhet.

Därför har storleken betydelse 

Driver du ett litet företag har du vissa behov. Ett medelstort företag har andra. Därför är Swelöns lönesystem byggt så att du kan skräddarsy lönehanteringen utifrån exakt ditt företags storlek.

För en mindre verksamhet har ju helt andra prioriteringar än en verksamhet med flera hundra anställda. Samtidigt ska du inte betala för något du inte använder. Det är en självklarhet för oss. 

Pröva själv 

Välkommen att skapa ett gratis konto och se hur perfekt lönesystemet passar ditt företag. Testa i 90 dagar – helt utan förbindelser. Och upptäck själv hur snabbt och säkert du gör lönen på egen hand. 

Gör det mest prisvärda valet

I grund och botten fungerar de flesta lönesystem på ungefär samma sätt rent tekniskt. Men prissättningen skiljer sig desto mer. Vissa erbjuder paketlösningar, där du betalar en basavgift. Andra har pris per användare.

Det här gör att du måste vara noggrann med att läsa det finstilta. Du vill inte riskera att betala för något du inte använder, och du vill inte upptäcka att något du behöver kommer med en särskilt kostnad. 

Swelön har transparenta priser – inga dolda avgifter och inga extra kostnader. Vi sysslar inte med sånt. Här gör du lönen till ett enda pris: 15 kr per lönespecifikation – oavsett hur stort eller litet ditt företag är. Ingenting tillkommer. Och då menar vi verkligen ingenting.