Gör lönearbetet på ett ögonblick – enkelt, säkert och prisvärt

Glöm svåra processer och krångliga lönesystem i din dator. Hos oss behöver du bara registrera dig på nätet, så kan du snabbt komma igång med att göra dina medarbetares löner. Du har hela tiden överblick och kan testa allt innan du godkänner det – oavsett om du ska betala ut fast lön eller timlön.

Kom igång med Swelön

 • Låga priser, ingen uppsägningstid – betala per lönebesked
 • Användarvänligt och enkelt att förstå
 • Hög säkerhet
 • Kan integreras med de flesta redovisningsprogram
 • Elektronisk arbetsgivardeklaration och kontrolluppgift
 • Gratis onlinesupport

Detta säger våra kunder om oss

"Vi är mycket nöjda med Swelön. För oss som arbetar resande med surveys och inspektioner i fält är Swelöns mobilitet och användarvänlighet avgörande och ger oss möjlighet att sköta administrationen utanför kontoret på ett enkelt och professionellt sätt."

Jonas Vedsmand, VD, VTS AB

"Swelön gör det enkelt och smidigt att administrera lönerna i vårt företag. Det finns bra hjälptexter till alla funktioner i systemet och när vi har frågor till supporten får vi alltid snabba och tydliga svar. "

Susanne Kristensen, Cimi Beauty Bags

"Med grundläggande förståelse för lön är det enkelt att använda och supporten finns alltid nära till hands med korta svarstider - det är guld värt!"

Anita Korremann, Wareco

Få överblick över fördelarna

 • Gör lönearbetet online

  Gör lönearbetet online

  Swelön är ett lönesystem som används online. Det här innebär att du slipper installera ett program lokalt på din dator. Systemet uppdateras automatiskt, så du kan vara säker på att du alltid arbetar med den senaste versionen. Du kan komma in i lönesystemet när som helst – bara du har internetanslutning.

 • Vår verksamhet bygger på erfarenhet och stor kunskap om löner

  Vår verksamhet bygger på erfarenhet och stor kunskap om löner

  När du ska välja lönesystem handlar det om trygghet och säkerhet. Har du medarbetare är lönearbetet en viktig uppgift i din verksamhet. Oavsett om det är du som ska betala lönen, sköta lönearbetet eller ta emot lönen, så är det viktigt att det är ordning på allting. För oss som skapat lönesystemet är det därför extra viktigt att vi har koll på löner så att du kan sköta ditt jobb på ett professionellt sätt, utan att behöva bekymra dig över lagstiftning och myndigheter.

 • Kontrollera dina lönebesked

  Kontrollera dina lönebesked

  Med Swelön har du en tydlig överblick genom hela processen. Du kan göra provkörningar och kontrollera allt innan du godkänner. 

 • Vad krävs för att använda Swelön?

  Vad krävs för att använda Swelön?

  Det enda som krävs för att använda Swelön är internetåtkomst. Du behöver inte installera någonting på din dator, så du kan vara säker på att du alltid arbetar med den senaste versionen som innehåller de nyaste uppdateringarna.

 • När kan jag komma igång?

  När kan jag komma igång?

  Du kan skapa ett demo-konto på direkten och testa gratis i 30 dagar. Du har tillgång till vår support under hela testperioden. När du har godkänt avtalet kan du börja använda systemet.

 • När kan jag som senast betala ut lönen?

  När kan jag som senast betala ut lönen?

  Det finns ingen bestämd deadline för att göra löner. Du kan göra dem när du vill utifrån utbetalningsdatumet på anställningsavtalet.

 • Är Swelön säkert att använda?

  Är Swelön säkert att använda?

  All kommunikation mellan dig och Swelön är krypterad. Vi uppmanar dig till att vara uppmärksam på allmänna säkerhetsrekommendationer som gäller för internetanvändning och skydd av din dator.

Ska vi hjälpa dig?

Har du frågor om Swelön, eller tvivlar du på att Swelön är rätt lönesystem för dig? Bli kontaktad av en av våra rådgivare – så hamnar du på rätt väg.

Få hjälp med Swelön när du är inloggad

Har du redan ett Swelön-konto och behöver hjälp så sker kommunikationen direkt inne i systemet. Här är vår support redo att hjälpa dig.

Läs mer om Swelön onlinesupport.

Dina upplysningar använder vi till att kontakta dig med svar på din fråga.